Lirik Lagu Apa Sing Dirasa - Asep Kriwil

Lirik Lagu Apa Sing Dirasa - Asep Kriwil

Apa sing dirasa
Sekien uwis beda
Apa wis mari demen
Ning kakang, kaya wis bli kangen

Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa..

Lamon senok masih
Kangen ning kakang
Tulung gah nok setor raine
Pengen video callan

Lamon senok nganggep
Kakang demenan
Nangapa status ning pesbuke
Durung due demenan

Langka perasaane
Ning kakang sing dedi demenane

Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa..

Lamon senok masih
Kangen ning kakang
Tulung gah nok setor raine
Pengen video callan

Lamon senok nganggep
Kakang demenan
Nangapa status ning pesbuke
Durung due demenan

Langka perasaane
Ning kakang sing dedi demenane

Apa sing dirasa
Sekien uwis beda
Apa wis mari demen
Ning kakang, kaya wis bli kangen

Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel