Lirik Lagu Ajur Mujur - Guyon Waton

Lirik Lagu Ajur Mujur - Guyon Waton


uwes tak sadari aku ra sempurno
nanging atimu kuwi luweh olo
atos omonganmu nglarani atiku
wes tak turuti kekarepanmu
terus ngulayani atiku sing suci
ku bertahan tetep tak lakoni
kowe milih kae ngingkari janjimu
aku ngerti cintamu palsu

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

terus ngulayani atiku sing suci
ku bertahan tetep tak lakoni
kowe milih kae ngingkari janjimu
aku ngerti cintamu palsu

luputku mileh kowe
nyesel nemokke kowe
wes rabutuh sayangmu
tak cobo ngilangke roso

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel