Lirik Lagu Kuey Teow - SonaOne feat. Kidd Santhe

Lirik Lagu Kuey Teow - SonaOne feat. Kidd Santhe


(Chorus – SonaOne)
Aku memang tak boleh buat salah
Semalam lepak tapi hari ni buat macam gua tak kenal pulak
Whats up? Tanya kau whussup, aku tak jawab
Sah, satu KL kering tapi Kuey Teow ku basah
Panas, macam dalam kuali, macam dalam Kuala
Lumpur, keranda Gucci kalau aku dalam kubur
Cool bro, Aku jumpa Boss pakai Hugo
Harga naik sampai gunung
Celek sikit dengan burung

(Verse – SonaOne)
Kasut Nike, belum keluar lagi
Lagi dua Hari, tapi ku dah pakai di kaki
Tak perlu test, kalau tu Tesla, tak perlu car key
Miyazaki masak Teppanyaki, bakar Cookie warna edamame
Everything ‘round me lookin’ like lukisan Salvador Dali
Aku nak pergi Bali, Omnia VIP
‘Pastu tu pergi JKT, Pagi-Sore ori
Nak pergi Shibuya beli White Tee
Shopping kat Pavi dah boring
Aku malas layan wartawan,
I put “This Is The Way” on a white gold ring
I’m at The Ranch kat Clarke Quay
Dua perumpuan ‘cam Archie
Pakai topeng bila naik MRT
Kalau ku party, confirm lu RT
(Party kat rumah je)
Tak baru, It’s what I do
Look at you, Tak padu
Kenapa tu? Takpe dude
Takda mood nak berbual
Nothin new, it’s what I do
Look at you, tak malu
Siapa tu? I’m the dude, EH!

(Verse – Kidd Santhe)
Aku memang jenis suka bersalah
Flex aku lain sup tulang pun patah
Ku suka langgar I dont give fakta
Awek lu dekat katil anakku sepah di bantal
Rapper cam
______
Asal nak sensitif
Sajat pun kalah skali
Olabola cuti
Tak ya nak gigit jari
Salam darah macam G
Semua nak family
aku pisah macam joe ngan malique

Aweklu
Haritu
Cariku
Gerak lu
Rogerku
Namaku
Abah you
Salam lu

Salahku
Layanlu
Tolongmu
Wat lagu
Macam ku
Tapi tu
Tak laku
Siapa tu

Ku tak perlu label label aku
3 tangan sentuh gaji
Dompet cari kamu
Ku tak perlu label label aku
3 tangan sentuh gaji
Dompet cari kamu
Jangan pandang belakang
bila sebut nama aku
Jangan pandang belakang
aku tukar nama kamu
Jangan pandang belakang
bila sebut nama aku
Aku silap tanam
Hidup dia jadi hantu

(Chorus – SonaOne)
Aku memang tak boleh buat salah
Semalam lepak tapi hari ni buat macam gua tak kenal pulak
Whats up? Tanya kau whussup, aku tak jawab
Sah, satu KL kering tapi Kuey Teow ku basah
Panas, macam dalam kuali, macam dalam Kuala
Lumpur, keranda Gucci kalau aku dalam kubur
Cool bro, Aku jumpa Boss pakai Hugo
Harga naik sampai gunung
Celek sikit dengan burung

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel