Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk


Bungah ati sing tau duweni
Ben dino tak rasani
Saiki kowe bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kuto iki cen ngangeni
Sliramu tak anti anti
Ning alun alun ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kuto iki cen ngangeni
Sliramu tak anti anti
Ning alun alun ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae

Thanks for reading Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk. Please share...!

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel