Lirik Lagu Playaz - SIQMA, BENZOOLOO, B-HEART

Lirik Lagu Playaz - SIQMA, BENZOOLOO, B-HEART


(Siqma)
Warsa temu warsa wartanya masihnya keramat
Karsa dah tercatat catatannya sudah ku sanad
Rangka tiap data perangkaan tujuh sahabat
Letusan satu revolusi sejarah baru kan tercatat

Seteru kini setuju terburu datang berpusu
Enam hantu sembur ilmu sulam kata penghias lagu
Cita rasanya dari guru mistik atasan lemparisi
Qarma ulang era baru playaz B sila sambung misi

(Benzooloo)
Mahu beli sila pay us
Tapi janji jangan play us
Kau jenis suka bermain
Good. sebab aku playaz

Batu gunting kertas
Bertanding siapa lagi keras
Kau macam gambar belum kena edit
Sebab piksel tidak jelas,

Put in work
Baru boleh grow
Kena laju macam touch and go
Jadi nakal macam JFK
Sneak in Marilyn Monroe

Tukar jadi suge knight
Dan sumbat kau dalam death row
Bout that tho
Apa pendapat bila kena death blow

(B-Heart)
19 years in the game
Still the same old dream
Teraju dengan team MOB deep kejar cream
Selain tu kita seen
And it seems like quality over quantity
Kita rembat tu goals
Kelibat ku tenfold
Sambar bak Usain Bolt

Sabar jangan sibuk
We the ish we the plumber
Kita juga yang cebok big bro
MOIZ minta we speak up
Yang senyap mula heboh
Ketibaan kebangkitan
Ombak new waves kita luncur
Selamat datang ke Kuala Loco
Ini peluh sebati lumpur

(Kmy Kmo)
Bla bla banyak plastik
Badan bau bau minyak ransid
Yang tau-tau cara lastik
Boleh sau-sau setiap transit
Yang kaw-kaw makan paw-paw
Lepas sasaukan fanatik

Budak dau-dau masa hau-hau
Basah yau-yau dek sintetik
Kronik konflik di doktrin
Silibus silibus si rambo

Bergegar ritma dan tempo
Playaz melaju bak lambo
Angka gerakan cam tango
Terbang dek lanjakan mango,
Ambrosia jadi hanzo klasik liga masih enzo

(Luca Sickta)
Bila playaz on the move
Tak pernah bawa bincang terus cincang
And yang pincang kena choose side
Dalam drama sama tak ke mana tuju apa like

Terlalu banyak raja tanpa cincin
Mahkota hanya angan atas angin
Kaya bergaya bahasanya miskin
Rasa cukup yakin

Segala kekal
Dah cukup bekal
Siapa yang jamin
Rasa dah kebal dah cukup cekal

Ini kata-kata rasa-rasa mahu gegar dan
Ini mata-mata rata rata mahu segarkan,
Jadi grip lock
Ini hip hop bukan pop rap gigit lirik
Itu syirik you get it

(Yonnyboii)
We in the game,
Selalu ready selalu ada perisai
We’re not the same
Jangan samakan engkau dan aku

Conquer ini era
Biarpun bersawah padi
Bila namaku terpapar besar
Jangan sembang mana aci

Nak senang bukan sehari
Nak susah senang itu pasti
Kau nak main batu api
Tapi tu bukan yang kau jampi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel