Lirik Lagu Tak Lockdown Tresnane - JonoJoni

Lirik Lagu Tak Lockdown Tresnane - JonoJoni

Dan Aku Masih Disini
Menunggumu Kembali
Dan Berharap Hujan Pergi

Wes Suwe
Aku Ngenteni
Nganti Seprene Nanging
Ra Bali Bali

Kesuwen
Embuh Kelalen
Nglayung Tresnoku Nganti
Kegowo Impen

Sayang Opo kowe Lali
Marang Janji Sing Dek Wingi
Nanging Yen Pancen Iki Dadi Dalane
Tak lilo Ati Pisah Karo Kowe

Reff :
Wes tak tutup dalane
Ojo Lewat kene,Aku wes ono sing duwe
Lan cerito sing wingi kae
Sepurane kabeh wes tak lalekne
.
Wes tak tutup dalane
Ojo Lewat kene,Aku wes ono sing duwe
Lan cerito sing wingi kae
Sepurane kabeh wes tak lalekne
Sepurane wes tak LOCKDOWN Tresnane

Yen pancen kudu pisahan
Aku wes Lilo tenan
Ninggalake crito kari kenangan

Dan Aku Masih Disini
Menunggumu Kembali
Dan Berharap Hujan Pergi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel