Lirik Lagu Los Dol - Denny Caknan

Lirik Lagu Los Dol - Denny Caknan


Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an 

cek paket datane, yen entek tak tukokne 

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora rindu, 

nanging kangen kringet bareng awakmu 

 

tak gawe los dol blas aku ra rewel 

nyanding sliramu sing angel di setel 

tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo 

rapopo, aku ra gelo, 

 

kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti 

firasat ati angel di apusi 

senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

titeni, bakale ngerti 

 

Reff : 

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an 

cek paket datane, yen entek tak tukokne 

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora rindu, 

nanging kangen kringet bareng awakmu 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel