Lirik Lagu Munting - Anggun Pramudita

Lirik Lagu Munting - Anggun Pramudita


Ojo riko teko teko maning
Kadung mung gawe isun munting
Isun wis sing arep loro maning
Bangur riko sing gawe isun iling

[intro]
Welas hang isun suguhi
Kok riko bales ngelarani
Welas ring ati hang suci
Kok tego riko kotori

[intr]
Padahal isun wis setiyo
Kok riko ngeliyo ati
Padahal isun wis nyepuro
Kok riko balen baleni

Isun.. Wis sing arep maning
Isun.. Wis sing demen maning

[chorus]
Ojo riko teko teko maning
Kadung mung gawe isun munting
Isun wis sing arep loro maning
Bangur riko sing gawe isun iling

[int]
Padahal isun wis setiyo
Kok riko ngeliyo ati
Padahal isun wis nyepuro
Kok riko balen baleni

Isun wis sing arep maning
Isun wis sing demen maning

[chorus]
Ojo riko teko teko maning
Kadung mung gawe isun munting
Isun wis sing arep loro maning
Bangur riko sing gawe isun iling

Ojo riko teko teko maning
Kadung mung gawe isun munting
Isun wis sing arep loro maning
Bangur riko sing gawe isun iling

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel