Lirik Lagu Enak Rasane - Suban Lora

Lirik Lagu Enak Rasane


Nyingit nyingit aku nemoni
Nyambung seduluran alasane
Awak sadar iki salah
Piye mane, enak rasane

Masio jenengku diganti neng HP-ne
Ra bakal iso ngelalekne
Masio senajan dekne wes onok bayine

Winginane bareng dekne
Seneng seneng podo lengone
Pingin baleni
Dekne saiki turu karo bojone

Ngilingi mercinge, lan mambu keringete 

Ra onok tisu, kaos dadi lape

Tetep enak rasane

Masio songolas detik waktune



Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel