Lirik Lagu Cinta Itu Musingkeun - Agan Paralon

Lirik Lagu Cinta Itu Musingkeun - Agan Paralon


Nu setia eleh ku nu sagala boga
Komo urang
Nu boga harta na beak diporotan
Komo urang

Nu kasep curhat karna diselingkuhan
Komo urang
Geus jadi realita cinta loba nu nyieun luka
Jadi urang mah milih sorangan heula

Cinta, cinta cinta itu musingkeun
Loba jalma nu dinyeuri hatekeun
Cinta cinta cinta itu musingkeun
Loba jalma nu dikecewakeun

Nu bebeakan eleh ku nu duitan
Komo urang
Nu berjuang eleh ku nu punya uang
Komo urang

Geus jadi realita cinta loba nu nyieun luka
Jadi urang mah milih sorangan heula

Cinta, cinta cinta itu musingkeun
Loba jalma nu dinyeuri hatekeun
Cinta cinta cinta itu musingkeun
Loba jalma nu dikecewakeun

Cinta, cinta cinta itu musingkeun
Loba jalma nu dinyeuri hatekeun
Cinta cinta cinta itu musingkeun
Loba jalma nu dikecewakeun

Nu tereh kawin ujug ujug ditinggalin
Komo urang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel