Lirik Lagu Pamit Dangdutan - Jihan Audy


Aku iki cah kerjo, nyanyi gaweanku
Aku hanya menghibur dengan jogetanku uyee

Tak trimo tenan nasibku dadi biduan
Aku bahagia iso goyang-goyang
Aku rumongso dadi biduan
Kudu wani isin, kebal karo cacian

Aku pamitan dangdutan
Ngamen nang panggung panggung hiburan
Golek rejeki akeh maine ning hajatan
Iki resikone entuk tanggapan

Aku pamitan dangdutan
Ngamen nang panggung panggung hiburan
Mugi-mugi disawer, duite nganti luber
Keno nggo tuku pangan sak puase

Aku penyanyi asalku soko ndeso
Gaweanku megol megol ning ngarep penonton
Boleh kamu lirik, boleh kamu pandang
Tapi jangan coba colak colek

Diriku ini cuma penyanyi panggung
Mesti kelap kelip kena sorote lampu
Jangan lupa bahagia, jangan sampai merana
Ayo kita joget sama-sama

Tak trimo tenan nasibku dadi biduan
Aku bahagia iso goyang-goyang
Aku rumongso dadi biduan
Kudu wani isin, kebal karo cacian

Aku pamitan dangdutan
Ngamen nang panggung panggung hiburan
Golek rejeki akeh maine ning hajatan
Iki resikone entuk tanggapan

Aku pamitan dangdutan
Ngamen nang panggung panggung hiburan
Mugi-mugi disawer, duite nganti luber
Keno nggo tuku pangan sak puase

Aku penyanyi asalku soko ndeso
Gaweanku megol megol ning ngarep penonton
Boleh kamu lirik, boleh kamu pandang
Tapi jangan coba colak colek

Diriku ini cuma penyanyi panggung
Mesti kelap kelip kena sorote lampu
Jangan lupa bahagia, jangan sampai merana
Ayo kita joget sama-sama

Aku kerjo dangdutan mergo golek pangan