Lirik Lagu Mantan Dadi Ipar - Jihan Audy

Lirik Lagu Mantan Dadi Ipar - Jihan Audy


Memang rodok aneh pancene
Mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang
Mbiyen waktu iseh pacaran

Saiki bedo ceritane
Kowe mbojo dulurku dewe
Rapenak rasane atiku
Salah tingkah yen aku petok awakmu

Biyen dadi pacar saiki famili
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urep bebarengan
Ora kejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyen pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene
Mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang
Mbiyen waktu iseh pacaran

Saiki bedo ceritane
Kowe mbojo dulurku dewe
Rapenak rasane atiku
Salah tingkah yen aku petok awakmu

Biyen dadi pacar saiki famili
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urep bebarengan
Ora kejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyene pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene
Mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang
Mbiyen waktu iseh pacaran

Saiki bedo ceritane
Kowe mbojo dulurku dewe
Rapenak rasane atiku
Salah tingkah yen aku petok awakmu

Biyen dadi pacar saiki famili
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urep bebarengan
Ora kejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyene pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene
Mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang
Mbiyen waktu iseh pacaran

Saiki bedo ceritane
Kowe mbojo dulurku dewe
Rapenak rasane atiku
Salah tingkah yen aku petok awakmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel