Lirik Lagu Jalan Terbaik - Jihan Audy


Rasane ra ono gunane
Olehku yen terus bertahan
Kumpulo tetep podo ae
Golek benere dewe

Sayangku maafkanlah aku
Ku harus tinggalkan dirimu
Ra sanggup aku wes ra sanggup
Urip bareng sliramu

Yen pisah iki jadi jalan terbaik
Kanggo aku lan kowe
Senajan ning njero atiku nelongso
Panggah tak lakonane

Yen pisah iki jadi jalan terbaik
Kanggo aku lan kowe
Senajan ning njero atiku nelongso
Panggah tak lakonane

Rasane ra ono gunane
Olehku yen terus bertahan
Kumpulo tetep podo ae
Golek benere dewe

Sayangku maafkanlah aku
Ku harus tinggalkan dirimu
Ra sanggup aku wes ra sanggup
Urip bareng sliramu

Yen pisah iki jadi jalan terbaik
Kanggo aku lan kowe
Senajan ning njero atiku nelongso
Panggah tak lakonane

Yen pisah iki jadi jalan terbaik
Kanggo aku lan kowe
Senajan ning njero atiku nelongso
Panggah tak lakonane

Yen pisah iki jadi jalan terbaik
Kanggo aku lan kowe
Senajan ning njero atiku nelongso
Panggah tak lakonane