Lirik Lagu Randa Anak 2 - Sundanis x Dev Kamaco

Lirik Lagu Randa Anak 2 - Sundanis x Dev Kamaco


Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Dina basa waktu harita
Kuring keur jalan euy jeung babaturan
Eh aya mojang nu geulis pisan
Bari seuri ka kuring uh terus ngiceupan
Ah naha hate bet dugdeg surser
Ah nyeri sirah ge ngadadak cageur
Mereun ieu cinta pandang pertama geus der
Da katingalinama manehna awewe bageur

Coba ngawanikeun ah dek ngajak kenalan
Susuganan we nu geulis daek nembalan
Punten neng saha namina
Ari bumi na dimana
Bade angkat kamana mending jeung akang saja
Daripada neng indit nyalira

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Gening neng gening neng anjeun randa
Gening neng gening neng anak dua
Gening neng gening neng ga papa
Akang pasti nampi ges kagok cinta
Sing ngartos akang ey teu loba waos
Sawios tilas emmh tapina raos
Najan randa tapi henteu sawios
Gurih gurih empuk siga kue bandros

Kareueut amiss tiis
Seger seger anu geulis
Mun ngalendehan akang jadi panas tiris
Nu geulisna me’ni aduhay
Nu nempo ge geus pasti ngacay
Cik jaga panon atuh bray
Nu geulisna indit bari ngagupay

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Aya keti siti tuti fani meli novi dewi
Riska ria rita gitaa barogohna ngan ka akang saja
Nu barogoh ka akang tapina teu kabita
Da hate geus tamplok na ka nyi randaa
Beuki dieu akang asa beuki bogoh
Lamun ditarima akang tangtu pasti atoh

Eneng atos randa kersa nampi
Gaduh anak 2 tapi tapi
Tiasa nyangu sareng ninyuh kopi
Tangtu bisa nyieun akang hepi
Da kumaha neng kieu ayana
Ari kersa mangga henteu ga apa apa
Mun sahereuyeun mendingan teu cios
Alim gagal deui siga nu atos atos

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel