Lirik Lagu Sanguan - Sundanis x Dev Kamaco & Bolin


Cik ngasaan aya jatah mantan
Omat disanguan nya kahatur lumayan
Kang mun bade ulah diengke engke
Nya hayu wae urang silih pepende

Asa kasiksa mun lila lelengohan
Osok nyeredet ningali nu bobogohan
Ukur kumetap bari ciduh ditereuyan
Ari keur kieu osok inget ka mantan

Pikiran ngeres teu enggeus enggeus
Coba nyiar kontak ngeres
Coba coba deui ningali di medsos
Kontak kontak deui bari ngaharewos

Kumaha lamun urang ajak papanggihan
Tapi tong lila nya ayeuna pisan
Manehna ngajawab nyieun panasaran

Cik ngasaan aya jatah mantan
Omat disanguan nya kahatur lumayan
Kang mun bade ulah diengke engke
Nya hayu wae urang silih pepende

Memang ukur mantan henteu boga hubungan
Tapi lamun sorangan ngarasa kesepian
Hayu kadieu akang lain ukur ngirim pesan
Tong kasieunan lamun hayang ngasaan

Bungah kacida basa manehna balakan
Teu percaya siga ngimpi tapi nyata
Aslina eta mun kadinya rek dibere
Ti luhur ka dada pingping lain php

Cik ngasaan aya jatah mantan
Omat disanguan nya kahatur lumayan
Kang mun bade ulah diengke engke
Nya hayu wae urang silih pepende

Tah kieu geuning karasana
Jadi jomblo teu bisa kumaha
Mun pareng teu hayang melanda
Nya jeung mantan oge nikmat kacida

Ah ngararenah ti mantan menang jatah
Edek isuk, beurang, sore, peuting sang mantan bisa
Nya lumayan mantan nyieun kesangan
Yu disanguan nya kahatur lumayan

Cik ngasaan aya jatah mantan
Omat disanguan nya kahatur lumayan
Kang mun bade ulah diengke engke
Nya hayu wae urang silih pepende

Cik ngasaan aya jatah mantan
Omat disanguan nya kahatur lumayan
Kang mun bade ulah diengke engke
Nya hayu wae urang silih pepende