Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Eny Sagita

Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Eny Sagita


aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung digoleki pas atimu perih
aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
mung digoleki pas atimu perih
aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
mung digoleki pas atimu perih
aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
mung digoleki pas atimu perih
aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel