Lirik Lagu Ngamen 25 - Eny Sagita

Lirik Lagu Ngamen 25 - Eny Sagita


pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul
pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul

soto babad dipangan enak, rasah sambat yen pengen penak
rodo gedi diputer–puter, ojo wedi lan ojo gumeter
rodo gedi diputer–puter, ojo wedi lan ojo gumeter

mangan gule dicampur sate, paling wenak akeh sambele
rono rene yo pode wae, sing penting ono manfaate
rono rene yo pode wae, sing penting ono manfaate

manuk gagak kenekan plintheng, yo percuma mung mburu seneng
musik jandhut pancene gayeng, susah seneng disonggo bareng
musik jandhut pancene gayeng, susah seneng disonggo bareng
pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul
pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul

soto babad dipangan enak, rasah sambat yen pengen penak
rodo gedi diputer–puter, ojo wedi lan ojo gumeter
rodo gedi diputer–puter, ojo wedi lan ojo gumeter

mangan gule dicampur sate, paling wenak akeh sambele
rono rene yo pode wae, sing penting ono manfaate
rono rene yo pode wae, sing penting ono manfaate

manuk gagak kenekan plintheng, yo percuma mung mburu seneng
musik jandhut pancene gayeng, susah seneng disonggo bareng
musik jandhut pancene gayeng, susah seneng disonggo bareng

pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul
pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul

soto babad dipangan enak, rasah sambat yen pengen penak
rodo gedi diputer–puter, ojo wedi lan ojo gumeter
rodo gedi diputer–puter, ojo wedi lan ojo gumeter

mangan gule dicampur sate, paling wenak akeh sambele
rono rene yo pode wae, sing penting ono manfaate
rono rene yo pode wae, sing penting ono manfaate

manuk gagak kenekan plintheng, yo percuma mung mburu seneng
musik jandhut pancene gayeng, susah seneng disonggo bareng
musik jandhut pancene gayeng, susah seneng disonggo bareng

pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul
pokoke menthul, pokoke menthul, pokoke menthul

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel