Lirik Lagu Ngalah - Anisa Salma

Lirik Lagu Ngalah - Anisa Salma


bulan kancanono aku
tulung rungokno isi atiku
opo aku iki salah
yen aku tak sing ngalah

kadung kebacut tresno
nganti jeroning dodo
aku sing selalu berjuang
dek’e sing malah mbok sayang

aku seneng ngerti kowe seneng
senadyan ora karo aku
wis tak ikhlasne yen pancen dudu jodoku
senadyan loro aku kudu lilo

aku ngalah mergo wis ra betah
wis cukup gawe aku susah
mugo wae kowe langgeng karo dek’e
mugo wae kowe bahagia selamanya

bulan kancanono aku
tulung rungokno isi atiku
opo aku iki salah
yen aku tak sing ngalah

kadung kebacut tresno
nganti jeroning dodo
aku sing selalu berjuang
dek’e sing malah mbok sayang

aku seneng ngerti kowe seneng
senadyan ora karo aku
wis tak ikhlasne yen pancen dudu jodoku
senadyan loro aku kudu lilo

aku ngalah mergo wis ra betah
wis cukup gawe aku susah
mugo wae kowe langgeng karo dek’e
mugo wae kowe bahagia selamanya

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel