Lirik Lagu Ajarono Lali - Alvi Ananta

Lirik Lagu Ajarono Lali - Alvi Ananta


Ajarono makne sun biso
Sing ngarep maning, sing eling maning

Wes kasep digetuni
Wes kadung sun putusi
Riko hang sun aboti
Saikine wes lali

Isun hang ngelarani
Isun dewek hang jalari
Wes mulo pantes riko
Gawe isun gedigi

Isun geletakno
Gedigu baen welas riko

Ajarono makne sun biso
Sing ngarep maning,
Singkat eling maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng dieman maning
Isun hang bodoh iki

Isun hang ngelarani, isun dewek hang jalari
Wes mulo pantes riko gawe isun gedigi
Sun geletakno gedigu baen welas riko

Ajarono makne sun biso
Sing ngarep maning, sing eling maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng dieman maning

Ajarono
Makne sun biso
Sing ngarep maning, sing eling maning
Pantes mulo
Riko tinggalno
Mergo sing keneng dieman maning
Isun hang bodoh iki

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel