Lirik Lagu Lawang Mburi - Alvi Ananta

Lirik Lagu Lawang Mburi - Alvi Ananta


Masiyo saiki mung digaweni
Wayah riko keroso sepi
Isun lakoni, perih tetep sun kuati

Serang gedine roso, gawe sun biso
Lilo urip nelongso, kabehe mung kanggo riko
Koyo lawang mburi hang sun rasakno saiki
Mugo baen gancang kelaksan hang isun angeni

Podo kanggone, bedo panggone
Podo dalan melebune
Welase riko, sayange sing disulungno

Serang gedine roso, gawe sun biso
Lilo urip nelongso, kabehe mung kanggo riko
Koyo lawang mburi hang sun rasakno saiki
Mugo baen gancang kelaksan hang isun angeni

Serang gedine roso, gawe sun biso
Lilo urip nelongso, kabehe mung kanggo riko
Koyo lawang mburi hang sun rasakno saiki
Mugo baen gancang kelaksan hang isun angeni

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel