Lirik Lagu Katon Katonen - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Katon Katonen - Syahiba Saufa


Kari ngenes rasane
Keroso - roso awak iki riko tinggal
Koyo buru sedelo
Sepi kari keroso

Kelendi riko ring kono
Seger tah osing anane awak riko
Sabar isun ring kene
Kanti nunggu tekane

Kario katon moto iki
Kario kangen
Sumpeg rasane bathin iki
Sing ono guyon riko

Angger wis mangkat dalu
Mesti sun ambat riko
Angger sun arep turu
Moto katon nong riko

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel