Lirik Lagu Raiso Turu - Nino Kuya

Lirik Lagu Raiso Turu - Nino Kuya

Pirang pirang taun
Ra kepetuk sliramu
Jare lungo mung sedelok
Seprene ora bali

Nelongso ati iki
Eling sing mbok janjeni
Netes eluh ning nggon pipi
Nahan loro ning njero ati

Ning kepiye maneh
Mergo kahananku
Aku gur iso ngenteni

Aku kelingan sliramu
Nganti raiso turu
Ngarep biso kegowo ning mimpiku
Lan iso gandeng awakmu

Nelongso ati iki
Eling sing mbok janjeni
Netes eluh ning nggon pipi
Nahan loro ning njero ati

Ning kepiye maneh
Mergo kahananku
Aku gur iso ngenteni

Oh, aku kelingan sliramu
Nganti raiso turu
Ngarep biso kegowo ning mimpiku
Lan iso nggandeng awakmu
Lan iso nggandeng awakmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel