Lirik Lagu Nyandingo Neng Aku - Pepeh Sadboy

Lirik Lagu Nyandingo Neng Aku - Pepeh Sadboy

Ra tau tak angen duweni kowe
Tombo sing mbok angen lalekno dekne
Sing mbok perjuangno
Nanging lungo karo wong liyo
Lilakno percoyo ning aku

Ra tau tak angen duweni kowe
Tombo sing mbok angen lalekno dekne
Sing mbok perjuangno
Nanging kabeh sio-sio
Ikhlasno uwes tak ikhlasno

Nyandingo ning aku
Percoyo atiku
Aku ra bakal
Nglarani koyo mantanmu
Wes cukup ikhlasno ono aku
Sing dadi tombo atimu
Sing tau catu karo mantanmu

Ra tau tak angen duweni kowe
Tombo sing mbok angen lalekno dekne
Sing mbok perjuangno
Nanging kabeh sio sio
Ikhlasno uwes tak ikhlasno

Nyandingo ning aku
Percoyo atiku
Aku ra bakal
Nglarani koyo mantanmu
Wes cukup ikhlasno ono aku
Sing dadi tombo atimu
Sing tau catu karo mantanmu

Nyandingo ning aku
Percoyo atiku
Aku ra bakal
Nglarani koyo mantanmu

Wes cukup ikhlasno ono aku
Sing dadi tombo atimu
Sing tau catu karo mantanmu
Sing tau catu karo mantanmu uu uu
Sepisan maneh hu uu
Percoyo neng aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel