Lirik Lagu Lintang Duwur Kutho - Eny Sagita

Lirik Lagu Lintang Duwur Kutho - Eny Sagita

Koyok lagi wingi
Bebarengan nrabas wengi
Gandengan tanganmu
Esemu nggeter ati

Nalika sirahku
Sumende ono bahumu
Wangine tresnamu
Ora kroso nggubet ati

Wong bagus atiku ketarik
Lintange melu lirak - lirek
Wong bagus ojo njiwat - njiwet
Lintange melu mobat - mabit

Nadyan mung sak kedep
Atiku mbok olak - alik
Lan kenangan kui
Soyo pengen tak baleni

Lintang nduwur kutho
gencar gencar nggugah crito
Sliramu ning kono
Opo kangen iki kroso

Lintang pating klebyar
Dadaku soyo gumeser
Drijiku dirijimu nggenem crito
Nalika sirahku

Sumende ono bahumu
Wangine tresnamu
Ora kroso nggubet ati

Koyok lagi wingi
Bebarengan nrabas wengi
Gandengan tanganmu
Esemu nggeter ati

Nalika sirahku
Sumende ono bahumu
Wangine tresnamu
Ora kroso nggubet ati

Wong bagus atiku ketarik
Lintange melu lirak - lirek
Wong bagus ojo njiwat - njiwet
Lintange melu mobat - mabit

Nadyan mung sak kedep
Atiku mbok olak - alik
Lan kenangan kui
Soyo pengen tak baleni

Lintang nduwur kutho
gencar gencar nggugah crito
Sliramu ning kono
Opo kangen iki kroso

Lintang pating klebyar
Dadaku soyo gumeser
Drijiku dirijimu nggenem crito
Nalika sirahku

Sumende ono bahumu
Wangine tresnamu
Ora kroso nggubet ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel